Pennut kasvavat ja voivat hyvin. Siirettiin pentulaatikko työhuoneesta aulaan jotta pennut pääsisivät lähemmäs meidän "arki ääniä". Vähän ollaan jo tutustuttu pentulaatikon ulkopuoliseenkin elämään.

Eroja temperamenteissa alkaa jo näkyä. Rana on tytöistä rämäpäisin, touhottaa ympäriinsä ja tuntuu että pentulaatikko alkaa jäädä liian pieneksi sen kirmailuille! Stella on vähän varovaisempi ja rauhallisempi tapaus, mutta haastaa pienuudestaan huolimatta kavereita leikkimään ja painii välillä sujuvasti Leukunkin kanssa, vaikka kokoeroa onkin jonkinverran. Stella tykkää olla sylissä. :) Uksa on tytöistä varautunein vaikkakin leikkisä ja tomera tapaus sekin, mutta se haastaa harvemmin kavereita leikkimään kuin Stella tai Rana. Ja sitte nämä meirän klopit.. Rava on myös seurallinen ja leikkisä, painii muiden kanssa minkä kerkeää, mutta simahtaa rilmänräpäyksessä kun väsy iskee :). Lunkimman oloinen kaveri kuin Leka. Leka porukan itkupilli, kun väsy yllättää. Haluaa väsyn yllättäessä kaiken mutta ei mitään. Pyörii ympäri pentulaatikkoa ja etsii sopivaa nukkumapaikkaa ja vinkuu, ulisee ja ulvoo kunnes simahtaa. Unien jälkeen ei ole enää mitään hätää. Leuku ei enää meinaa viihtyä pentulaatikossa ja inhoaa ulkopuolella olevia kompostiaitoja. Molemmat pojat syövät tosi hyvin kiinteätkin sapuskat. Tyttöjen kanssa on saanut tehdä vähän enemmän hommia, mutta ovat nekin syöneet ihan kohtalaisesti, omaa tahtiaan. Eilen meni kaikilla tytöilläkin oma kuppi tyhjäksi.

Stellan ihmiset tulevat tänään katsomaan meidän pesuetta, saa nähdä ovatko pennut taas "vieraskoreita" ja nukkuvat koko vierailun ajan ja kun auto kurvaa pihasta niin arki ja iltavilli koittaa. Ranakin esitti omille ihmisilleen viimeksi niin kilttiä tyttöä :) Ei vaan kilttejä ja ihania pieniä ovat, olivatpa sitten hereillä tai eivätheart Kuinkahan näistä malttaa reilun kuukauden päästä luopua? Tulen varmaan olemaan oikea riesa pentujen ihmisille kuulumisten kyselyineni!wink Onneksi Uksa jää kotiin Lunan seuraksi, se jo lievittää ikävää onneksi aika paljon, eihän tästä muuten mitään tulisikaan ja menisi loppu kesä vaan vollottaessa.

Pitää yrittää taas ottaa kuvia jonain päivänä, ovat taas pentuset kasvaneet aika paljon viime kuvista!